Isnin, 29 Oktober 2012

Mealshake..Vitamin Yang baik untuk si manja anda

Bagi ibu-ibu yang risaukan anak mereka kurang makan, selalu selsema, selalu batuk-batuk, tak salah anda mencuba produk ini....produk ini memang sesuai untuk anak-anak anda..

 

Dengan pengambilan mealshake yang berterusan dan berdisplin, pasti masalah tidak lalu makan, cerewet memilih makanan atau pun, kurang berat badan, anak-anak yang sentiasa berdepan dengan masalah kesihatan dapat di atasi.

jom kita tengok apa kandungan mealshake ini.

Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

Mealshake ialah gabungan mukltivitamin, multimineral dan protein soya yang membekalkan keperluan nutrisi anak-anak yang sedang membesar. Amat sesuai untuk anak-anak yang aktif, memilih makan, kurang selera makan, sibuk beraktiviti dan yang memerlukan sokongan untuk menguatkan imuniti.
Terdiri dari gabungan bahan2 semulajadi yang diproses dengan kaedah natural agar lebih mudah diterima oleh tubuh tanpa kesan sampingan.

Siapa yang sesuai mengambil MEAL SHAKE  SHAKLEE?
  • Anak-anak yang kurang berselera untuk makan
  • Anak-anak yang tidak suka makan vitamin dalam bentuk pil
  • Anak- anak yang cerewet dengan makanan
  • Yang mempunyai masalah sembelit
  • Yang mempunyai masalah asma ( utk kanak-kanak, mestilah berusia setahun ke atas )
  • Yang mempunyai masalah kesihatan ( demam panas, selsema, batuk-batuk )
Apa kata mereka yang dah mencubanya... Seronok kan baca testimoni-testimoni mereka? Mudah-mudahan ramai ibu-ibu di luar sana yang dapat menjadikan mealshakes sebagai hadiah istimewa buat anak yang tersayang... Jika kita boleh berhabis duit untuk permainan dan pakaian mereka..apa salahnya kita sebagai ibunya melaburkan sedikit wang untuk memberikan nutrisi terbaik demi kesihatan mereka..Pastinya kita merasa gembira melihat anak-anak di depan mata membesar dengan sihat
Berminat? Hubungi kami di 011-11181585 / Add FB saya https://www.facebook.com/dieyana.rahim

& jangan lupa like fanpage saya https://www.facebook.com/yanahealthcare

  HARGA ISTIMEWA MENANTI ANDA
 

 


0 ulasan:

Catat Ulasan