Selasa, 18 Disember 2012

Slimming Set Shaklee sentiasa selamat dan berkesan

Alhamdulillah..semakin ramai ibu-ibu yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan slimming set Shaklee. Menurunkan berat badan bukanlah sesuatu yang mudah terutama bagi mereka yang tidak mengamalkan senaman. Dengan itu pengambilan suplement untuk membantu dalam mempercepatkan pembakaran lemak adalah langkah terbaik.Justeru itu, dengan pengambilan slimming set Shaklee sememangnya sangat membantu bagi mereka yang betul-betul serius dalam menurunkan berat badan.


Apa yang terkandung dalam slimming set Shaklee?

Di dalam slimming set Shaklee terdapat lecithin yang berfungsi untuk memecahkan lemak, protein untuk meningkatkan metabolisme badan, dan mengelakkan badan naik semula dengan mudah dan juga detox yang berfungsi membuang semua lemak-lemak yang telah dipecahkan tadi. Dengan itu, lemak-lemak ini akan  diangkut keluar daripada badan. Maka bermulalah proses pelangsingan badan yang mana size xxxL ke size L, M, S mengikut target yang anda mahukan.

Jom share testimoni..menurut Acik Zaa'Din..berat badan beliau berjaya turun 3kg hanya dengan mengamalkan lecithin dan alfalfa..wow!!!! so amazing!!


slimming set shaklee

Testimoni seterusnya daripada pn. Hasmah


Testimoni dari ainul fadzillah mustafa


Seronok kan baca testimoni mereka yang telah berjaya? Alhamdulillah....Anda bila lagi?

Slimming set Shaklee terdiri daripada 3 komponen yang lengkap
  • Lecithin
  • Chinch
  • Herblax
Bagi yang menyusukan anak, slimming set yang sesuai dan selamat digunakan
  • Lecithin
  • ESP / Mealshake
  • Herblax


Berminat? Hubungi kami di 011-11181585 / Add FB saya https://www.facebook.com/dieyana.rahim
& jangan lupa like fanpage saya https://www.facebook.com/yanahealthcare
HARGA ISTIMEWA MENANTI ANDA DAN KONSULTASI SECARA PERCUMA AKAN DIBERIKAN SELEPAS PEMBELIAN HANYA UNTUK CUSTOMER YANALICIOUSS TERSAYANG

0 ulasan:

Catat Ulasan