Rabu, 11 Disember 2013

sushi membahayakan kesihatan jantung anda.

sushi king
Ni info penting bagi penggemar sushi. Sushi adalah makanan mentah yang dibalut dengan rumpai laut dan pulut. Saya sendiri merupakan penggemar sushi.apakan daya,saya baru mendapat maklumat bahawa sushi mengandungi raksa terutamanya di dalam ikan laut. kenapa raksa ek?

Ok... Sebenarnya ikan tuna memang bagus untuk dimakan. Habis tu kenapa sushi membahayakan kesihatan jantung anda? Senang je. Sebab awak mengamalkan kanibalisma..hehehe. Sebab utamanya ikan tersebut tidak dimasak. Jadi banyak kandungan logam berat dalam ikan tersebut yang tidak diurai. Bila anda makan sushi tersebut, anda akan makan sekali logam berat
omega 3


Logam berat tidak baik untuk jantung,voleh menyebabkan kemandulan dan keupayaan batin yang tak best. So, macam mana ni? Stop makan sushi la.

Kalau ye pun nak kebaikan dari mineral dan zat dari tuna...jangan risau. Ni ha..ambil omega guard dari shaklee.. Shaklee bukan ubat ye. Ia hanyalah supplemen. Omega guard shaklee semangnya terbukti baik untuk kesihatan jantung. Bahannya sama seperti sushi, cuma ia adalah dalam bentuk tablet dan logam 2 berat telah diekstrak keluar secara  klinikal agar anda mendapat manfaat yang maksimum. Jadi, tunggu apa lagi...kalau teringin untuk menjaga jantung,memperbanyakkan rawan sendi,meningkatkan kemampuan iq, mencerdaskan tahap penglihatan mata serta menstabilkan tekanan darah....maka  omega guard dari shaklee adalah jawabannyaBERMINAT??
CALL SMS  WASSAP

YANA

011-11181585 UNTUK PERTANYAAN LANJUT

YANALiciouss......where moms hang out...

0 ulasan:

Catat Ulasan